Upgrade je veranda met een verandazeil op maat

Een veranda biedt vele voordelen. Zo ben je "buiten maar toch binnen", heb je veel licht in je uitbouw en kun je volop genieten van de wereld buiten. Maar veranda's staan ook bloot aan weerselementen. Met een verandazeil bescherm je je veranda en jezelf tegen de weerselementen. Lees er meer over in dit artikel.

De veranda als middelpunt van je tuin

Voor veel mensen met een veranda is dat het middelpunt van de tuin. Deze overdekte overgang tussen de woning en de tuin zelf wordt gebruikt om te eten, gezellig te zitten met vrienden en familie en sommigen gebruiken de veranda zelfs voor thuiswerken, vooral op mooie zomers dagen. Een plek dus die veel wordt gebruikt en een belangrijke plek in het gezinsleven inneemt. In dit artikel vertellen we je hoe je de veranda beschermt met maatwerk verandazeilen.

Bescherm je veranda met een zeil

Traditioneel hebben veranda's een overkapping en zijn de zijkanten open. Dat is fijn als het mooi weer is, maar maakt de veranda minder of niet bruikbaar tijdens slecht weer, en dat komt in Nederland, ook in de zomer, nog wel eens voor. Bovendien is een halfopen veranda ook in de koudere jaargetijden geen prettige plek om te vertoeven. Om tijdens en slecht weer en koudere dagen toch gebruik te kunnen maken van de veranda kun je het beste een verandazeil aanschaffen. Jij en je spullen blijven dan lekker droog en het biedt de mogelijk om de veranda te verwarmen en dus te gebruiken in de herfst of winter. Zo'n beschermend zeil biedt overigens ook bescherming tegen warmte en schadelijke uv-straling tijdens die zomerse dagen dat het juist wel mooi weer is. 

Meer voordelen van een verandazeil

Behalve voor weer gerelateerde zaken bieden verandazeilen nog andere voordelen. Ze bieden namelijk ook meer privacy want de inkijk door buren wordt minder of onmogelijk. Bovendien krijgen muggen, wespen en andere insecten ook geen kans bij een goed afgedekte veranda. Een verandazeil zorgt dus ook voor lekker genieten zonder insecten. En zo is een verandazeil op vele momenten een bruikbare bescherming voor je veranda en jezelf. Niet in de laatste plaats ook op momenten dat je zelf geen gebruik maakt van de veranda. Want het beschermt natuurlijk ook de veranda zelf en de aanwezige spullen en meubels het hele jaar door tegen alle weerselementen.

Elke veranda is anders, elk veranda zeil dus ook

Veranda's worden vaak naar de wensen van de klant gemaakt en zijn dus zeker geen standaardproducten. Daarom is elke veranda anders. En dus moet ook elk verandazeil anders zijn. Met een op maat gemaakt verandazeil zorg je voor optimale afsluiting van de veranda en daarmee voor optimale bescherming. Maatwerk verandazeilen stellen je bovendien in staat om het zeil ook aan andere wensen te laten voldoen. Zodat het bijvoorbeeld visueel past bij je woonstijl en je tuin.

Veranda zeil op maat laten maken

Laat je verandazeil op maat maken door een professionele en ervaren zeilmakerij, zoals Albers Zeilmakerij. Zij hebben jarenlange ervaring en kunnen je precies adviseren wat er in jouw situatie het beste past. Ben je in de luxe positie van een zwembad in je tuin, dan kun je trouwens ook bij de zeilspecialisten terecht voor een zwembadzeil. Ze leveren verder nog zeilen voor zakelijke en industriële toepassingen.

Folder downloaden

Om onze folder te downloaden vragen wij u om uw naam en e-mailadres in te vullen.

Door dit formulier te versturen stemt u in met onze privacy policy.